Taking too long? Close loading screen.

Bag Tag | The Company Golf Club

BAG TAG

SAMENWERKEN AAN EEN MOOI GOLFNETWERK

De kracht van ons netwerk

Zoals je mogelijk weet telt The Company Golf Club inmiddels zo’n 320 leden/bedrijven. Hiermee zijn we veel golf businessclubs qua ledenaantallen gepasseerd en bieden we een prachtig platform voor golfende ondernemers en managers. Echter de ambitie is groter. Aan het einde van volgend jaar willen we het aantal leden hebben verdubbeld. Ja je leest het goed verdubbeld.

Je flightgenoten cadeautjes geven?

Het is voor iedereen interessant als ons golfnetwerk groter wordt en we elkaar op deze manier nog beter kunnen helpen en versterken.

Speel je samen met gasten die volgens jou voordeel ervaren als ze lid worden van The Company Golf Club scan dan de QR code op je bagtag en wij sturen je flightgenoten een mooi Company Golf Club cadeautje toe. Natuurlijk met jouw naam als ambassadeur.

Je biedt je relaties hiermee de mogelijkheid meer over The Company Golfclub te weten  en je zorgt daarnaast ook nog eens voor een groter bereik onder de huidige leden. Daar wordt iedereen wijzer van toch?

Mocht je ons willen helpen en ken je mensen waarvoor een lidmaatschap toegevoegde waarde heeft, vul dan hieronder jouw gegevens in en die van het potentiële lid. Wij nemen dan contact met hem of haar op en stellen je natuurlijk op de hoogte over het verloop.

Alvast hartelijk dank voor je hulp!

Ja! Ik geef mijn flightgenoten graag een cadeautje.

(En deze golfer is een relatie van me.)

Registratie |Bagtag
Bezig met versturen

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account