Taking too long? Close loading screen.

Club Ambassador | The Company Golf Club

CLUB AMBASSADOR

SAMENWERKEN AAN EEN MOOI GOLFNETWERK

De kracht van ons netwerk

Zoals je mogelijk weet telt The Company Golf Club inmiddels zo’n 300 leden/bedrijven. Hiermee zijn we veel golf businessclubs qua ledenaantallen gepasseerd en bieden we een prachtig platform voor golfende ondernemers en managers. Echter de ambitie is groter. Aan het einde van volgend jaar willen we het aantal leden hebben verdubbeld. Ja je leest het goed verdubbeld.

Hiervoor is er samen met een aantal mede-leden een idee gelanceerd dat we “Club Ambassador” noemen.

Wat is Club Ambassador?

Het is voor iedereen interessant als ons golfnetwerk groter wordt en we elkaar op deze manier nog beter kunnen helpen en versterken.

We vragen je of je mensen in je (zakelijke) omgeving kent die volgens jou voordeel ervaren als ze lid worden van The Company Golf Club. Je biedt je relaties hiermee de mogelijkheid al het moois van golfen te ervaren en je zorgt daarnaast ook nog eens voor een groter bereik onder de huidige leden. Daar wordt iedereen wijzer van toch?

Als dank voor het meedenken, geven we jou en het potentiële lid (indien deze besluit lid te worden) een Abacus “Club Ambassador” poloshirt ter waarde van € 59,00 cadeau.

Mocht je ons willen helpen en ken je mensen waarvoor een lidmaatschap toegevoegde waarde heeft, vul dan hieronder jouw gegevens in en die van het potentiële lid. Wij nemen dan contact met hem of haar op en stellen je natuurlijk op de hoogte over het verloop.

Alvast hartelijk dank voor je hulp!

Ja! Ik ken wel iemand die golft.

(En die kent mij ook)

Registratie | Ambassador
Bezig met versturen

©2020 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account