Taking too long? Close loading screen.

CLUB CLEANING, EEN UNIEKE ERVARING

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van golfevent organisatie weten we hoe lastig het soms is om gasten te verrassen met een originele (golf)give-away. Als je op zoek bent naar iets nieuws voor je (corporate) golfevent denk dan eens aan een golfclubclean service!

BIJZONDERE ERVARING

Bezoekers van (zakelijke) golf evenementen zijn gewend om goodies te ontvangen bij binnenkomst. Wij bieden iets unieks, een service die alle golfers waarderen. De ultrasone clubcleaning technologie die wij gebruiken maakt het mogelijk om in slechts enkele minuten een golfset compleet schoon te maken (bladen en grips). De clubs van je gasten zullen er weer als nieuw uitzien. Daarnaast ontdoen we grips van vuil waardoor deze als nieuw aanvoelen.

Onze medewerkers bieden deelnemers aan uw golfevent een bijzondere ervaring waarmee je gasten niet alleen op de golfdag zelf maar ook na je event het plezier kunnen ervaren.

WAAROM CLUBS SCHOONMAKEN?

Golfclubs en vooral je ijzers en wedges hebben speciale groeven in het clubhoofd voor zeer bijzondere redenen. Ze zijn van cruciaal belang om de juiste hoeveelheid lengte en spin te geven aan je bal zodat je je beste golf kan spelen!

Wat doen “schone” groeven?
– Schone groeven werken zoals het loopvlak van een autoband en voeren water en vuil snel af om een goed contact met de bal mogelijk te maken voor het perfecte golf-shot!
– Schone groeven zorgen voor “Bite” om zoveel mogelijk spin op de bal te genereren,  dit geeft een hogere balvlucht, meer lengte en een stabiele balvlucht.

Waarom moeten “grips” worden schoongemaakt?
Grips zijn gemaakt om vocht te absorberen en weg te nemen van het oppervlak. Maar dat betekent dat grips ook het zweet, huidvet, vuil en bacteriën uit je handen opnemen! Huidvetten en vuil verstoppen de poriën van je grips waarmee het absorberende effect van de grips zal afnemen.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Met onze ervaring op het gebied van golfevents kunnen we je prima adviseren. Onze clubclean service kan in het gehele land worden verzorgd.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account