Taking too long? Close loading screen.

Zakelijk golf met The Company Golf Club

Zakelijk golf is een veelvoorkomend begrip in de Nederlandse sportwereld. Zakelijk golf heeft een steeds groter doelgroep bereik in Nederland. Waar de afgelopen jaren veel golfclubs leden verloren hebben en hun steun en toeverlaat moeten laten berusten op de bestaande leden, neemt zakelijk golf een steeds grotere intrek in Nederland. Wat maakt zakelijk golf aantrekkelijk?

Wat is zakelijk golf?

De begripsdefinitie van zakelijk golf luidt als volgt: ‘Golf als middel dat groepen en individuen bij elkander brengt en met elkaar verbindt voor meer dan alleen een evenement, maar ook langdurige zakelijke relaties benadrukt.’

Golf verbindt

Golf is geen doel, maar een middel dat mensen bijeenbrengt. Het komt daarentegen te vaak voor dat golfers, beslissers en diverse soorten andere groepen personen zich met elkander sterk verbonden en verenigd voelen voor slechts een evenement, en naderhand niet tot nauwelijks contact met elkander onderhouden. Dit doet zich uiteraard niet alleen voor bij golf, maar ook bij diverse andere soorten sporten. Herkent u dit?

Zakelijk golf neemt intrek gericht op groeiambitie en netwerken, maar ook op het gebied van relatiebeheer. Het versterkt het belang tussen het individu en groepen personen.

Waarom zakelijk golf?

Golf is een unieke sport. Golf is ontzettend divers. Iedere baan heeft een andere dynamiek, uitdagingen en speelervaringen. Bovendien speelt iedereen hetzelfde spel anders. Mensen voelen zich verbonden door een sport. Immers, men deelt dezelfde passie. Zakelijk golf speelt hierop in. Golf wordt als middel ingezet om groepen of individuen met elkander te verbinden.

Golf is voor iedereen weggelegd. Er worden voor iedere leeftijd diverse soorten programma’s aangeboden door heel Nederland, om de sport zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedere doelgroep. Bovendien kan golf tot op hoge leeftijd beoefend worden.

Netwerken is niet voor iedereen weggelegd. Door met elkander te golfen, waarbij de vaardigheden nadrukkelijk zijn ondergeschikt aan het luisteren naar de partner, en naderhand iets te eten of te drinken ontstaat er een sfeer waarin op een natuurlijke manier zakelijk relaties ontstaan.
Fiscale aftrekbaarheid golf

Een golflidmaatschap kan bijdragen aan een goede bedrijfsvoering. Onder bepaalde voorwaarden kunnen de kosten voor een golflidmaatschap worden aangemerkt als zakelijke uitgaven. De kosten worden gemaakt met het oog op zakelijke belangen van de onderneming. Als gevolg hiervan kun je je lidmaatschap in beginsel op de winst in mindering brengen. De fiscale aftrekbaarheid is voor zelfstandig ondernemers en werknemers van een organisatie.

Inschrijven

Iedere liefhebber, deelt dezelfde passie. The Company Golf Club deelt haar passie met haar leden. Tezamen wordt gewerkt aan een divers netwerk vol met potentie voor iedereen. Vraag nu een proeflidmaatschap aan.

Deze blog is geschreven door golfspecialist Ferry van Dongen

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account