NETWERK EVENTS EINDHOVEN

De golf- en netwerkevents in de regio Eindhoven worden door Company Golf Club georganiseerd op diverse golfbanen. Tijdens deze events staat netwerken in een gastvrije en een ontspannen omgeving centraal. En uiteraard speelt alles zich af op toplocaties in de regio Eindhoven waar je nieuwe interessante contacten op kan doen of bestaande relaties kan onderhouden.

VRIJ GOLFEN REGIO EINDHOVEN.

HAVIKSOORD GOLFCLUB


Haviksoord heeft zich als golfbaan altijd op de Engelse leest geschoeid. De golfbaan in goede conditie met extra aandacht voor de kwaliteit van de Struisgras (Bent) greens, wat de nodige investeringen vergt. Een baan die voor zowel de gemiddelde als de geoefende speler uitdagend is. Geen groot clubhuis maar een gezellig compact clubhuis waar de bar ook dienst doet als receptie en je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

De baan en het “thuisgevoel” van de spelers zijn de hoofdzaken. Tierelantijnen de bijzaken.

.

We nodigen je van harte uit hier lekker te gaan golfen. Plezier gegarandeerd!

BEST GOLF


Best Golf ligt op een ‘triple A’ locatie ten noorden van Eindhoven en uitstekend bereikbaar via de A2, A50 en A58. Dertig jaar na de aanleg op de vloeivelden van de voormalige Batafabriek vormt de golfbaan een natuurlijk geheel met bomen, heesters en waterpartijen. Best Golf is een fraaie en uitdagende wedstrijdgolfbaan. Met 9 bosholes en 9 parkholes wordt je als golfer afwisselend op de proef gesteld door parkvijvers en boompartijen.

Bezoek na of voor je ronde golf zeker even Dimples, het restaurant en Brasserie van de golfbaan. Aanrader!

©2023 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account