Taking too long? Close loading screen.

NETWERK EVENTS ROTTERDAM

Vanaf april 2014 worden in deze regio golf- en netwerkevents georganiseerd door The Company Golf Club. De golfbanen waar deze events plaatsvinden liggen allemaal op toplocaties en vormen een uitstekend toneel om contacten te leggen of te onderhouden. Ongeacht op welke golfbaan we ook zijn, we zorgen altijd voor een gastvrije en ontspannen sfeer tijdens onze events.

VRIJ GOLFEN IN REGIO ROTTERDAM

GOLFBAAN DE HOOGE ROTTERDAMSCHE


Dit is een 18 holes golfbaan gelegen in het noorden van Rotterdam. Het unieke karakter van de baan ligt in de heuvelrug van circa 25 meter hoog. Deze heuvel zorgt voor een bijna on-Nederlands landschap. Het eigen karakter wordt onderstreept door het clubhuis op het hoogste punt gelegen met rondom zicht op de skyline van Rotterdam, Delft en Den Haag.

RHOON
GOLFCENTER


Uitgebreide beplanting, royale waterpartijen en brede fairways. Dat zijn de kenmerken van deze golfbaan waar je als lid van The Company Golf Club vrij kunt golfen en netwerken. De 18 holes bieden alle gelegenheid om te laten zien wat je in huis hebt!

GOLFBAAN
KRALINGEN


Gelegen aan het Kralingse bos in Rotterdam vind je de laagst gelegen golfbaan van Europa; Golfbaan Kralingen. Ook hier kun je als lid van The Company Golf Club vrij golfen in een fraai stuk natuur. De baan is compact waardoor je in minder dan 2 uur 9 holes kunt spelen, maar het is zeker niet de gemakkelijkste!

GOLFBAAN
BENTWOUD


Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles is fonkelnieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Bentwoud heeft zelfs 36 holes en is het hele jaar door goed bespeelbaar. Vanwege het openbare karaker en de 3 verschillende lussen kan iedereen de passie voor de golfsport beleven.

GOLFCLUB
CAPELLE


Golfclub Capelle is een gezellige golfclub met een gastvrij karakter. Bij het reserveren worden ruime starttijden gehanteerd zodat je in alle rust kunt golfen. De golfbaan is aangelegd in een parkachtige omgeving en biedt een clubhuis met een gastvrije ambiance en een goed restaurant.

GOLFBAAN
HITLAND


Golfbaan Hitland is een toegankelijke, openbare golfbaan met een fraaie ligging in Nieuwerkerk aan den IJssel. (gelegen in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam.) De baan werd in 1995 geopend. De 18-holes golfbaan is aangelegd in het natuur- en recreatiegebied Hitland.

©2020 The Company Golf Club | Golf & Business Community M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771

Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account