DE VOORDELEN VAN LIDMAATSCHAP

Als lid van Company Golf Club ervaar je de voordelen en (netwerk) kracht van golf. We gaan actief voor je aan de slag om je te verbinden met andere zakelijke golfers in ons netwerk,. Bovendien brengt een lidmaatschap je nog veel meer dan dat! Zo regelen we bijvoorbeeld je NGF-pas en handicapregistratie, hebben we abonnementen op maat en is je lidmaatschap fiscaal aftrekbaar. Lees verder voor alle voordelen.

VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT TIJDENS EVENTS

Gedurende het jaar organiseren we events in vijf regio’s (Breda, Tilburg, Dordrecht, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag). Tijdens deze events hoef je je  nergens druk om te maken, want wij regelen alles. Je bepaalt zelf naar welke events je gaat en waar je voor betaalt. Kom je niet? Dan betaal je ook niets. Om die reden kunnen wij ook scherpe tarieven hanteren in vergelijking met traditionele, dure golfbusinessclubs.

GOLF EN ONTSPANNEN

Het grootste voordeel van een lidmaatschap is dat je tijdens een ronde golf op één lijn komt met je gesprekspartner. Je ontspant, hebt plezier en sluit vriendschappen. Het ideale moment om gesprekken en de relatie te onderhouden. Golf brengt mensen nader tot elkaar.

LIDMAATSCHAP OP MAAT

Voor elke golfer hebben wij een passend lidmaatschap. Wil je dat wij je NGF-pas verstrekken en je handicap registreren? Dan is het Basic lidmaatschap een passende oplossing. Je kan dan bovendien eenmalig proeven van één van onze evenementen. Wil je jezelf (en je organisatie) vaker presenteren, dan zijn de Business en Business Premium abonnementen geschikt. Bij de laatste vorm kun je zelfs 10 keer 9 holes of 5 keer 18 holes per jaar vrij golfen

FISCAAL AFTREKBAAR

Je lidmaatschap van Company Golf Club is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over hoe dat in zijn werk gaat.

STAP ELK MOMENT IN

Wil je lid worden van Company Golf Club? Dat kan op elk moment in het jaar! Je hoeft niet te wachten op een vastgesteld moment waarop nieuwe leden welkom zijn. Je bent namelijk altijd welkom!

WIJ REGELEN HET VOOR JE

We doen er altijd alles aan om onze leden gastvrijheid te laten ervaren, op onze events en daarbuiten. Zo regelen we bijna alles voor je, want golfen moet je toch echt zelf doen. Buiten dat regelen we je NGF-pas, handicapregistratie, kun je starttijden boeken, onze geheel verzorgde events bijwonen en helpen we je met al je vragen of uitdagingen op het gebied van golf en zaken doen.

VRIJ GOLFEN

Met ons Business Premium lidmaatschap kun je door het hele jaar heen vrij golfen op meerdere geselecteerde banen in Nederland. Je kan kiezen voor 10 keer 9 holes of 5 keer 18 holes. Zo heb je alle vrijheid om eens een relatie mee uit golfen te nemen en contact te leggen in een ontspannen omgeving.

©2023 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account