Taking too long? Close loading screen.

All Claims

van sommatie tot executie

Zoekvraag:

All Claims is gespecialiseerd in het incasseren van facturen en (complexe) vorderingen.

Vanuit het kantoor gevestigd in Den Haag is Charlot de Graaf, verantwoordelijk voor sales & relatiebeheer, op zoek naar bedrijven met een hoge facturen stroom waarbij incasso issues voorkomen.

Charlot is op zoek naar bedrijven die problemen hebben met debiteurenbeheer en hier professionele en eventuele juridische hulp bij kunnen gebruiken. 

Je kunt Charlot de Graaf bereiken op: 06 – 43 73 94 74

members-totaal

Wat doet All Claims?

All Claims is gespecialiseerd in het incasseren van facturen en (complexe) vorderingen. Daarnaast adviseert en procedeert ons legal team op alle zakelijke rechtsgebieden. Voor incassozaken is het belangrijkste om vooraf te weten: we hanteren No Pay No Fee. Wordt er niet betaald, kost het u niets. Ons legal team, bestaande uit advocaten en ervaren juristen, begeleiden alle opdrachten vanaf het eerste moment. Altijd op professionele en kundige wijze maar tegen zeer concurrerende tarieven. Doordat we alle disciplines in huis hebben kunnen we moeiteloos uitvoeren van sommatie t/m executie. We hanteren geen dossierkosten en/of vaste contracten. Dossierkosten zijn niet meer van deze tijd. Contracten zijn niet nodig; wij gaan uit van onze kracht en willen dat u vrijwillig een duurzame relatie met ons aangaat. Binnen onze afdeling Legal procederen onze specialisten inzake commerciële geschillen en adviseren zij bij het opstellen/aangaan van commerciële (internationale) overeenkomsten en projecten.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account