ONTSPANNEN, ONTMOETEN, ONDERNEMEN

Company Golf Club biedt ondernemers, directeuren en beslissers een aantrekkelijke combinatie van golf én zaken doen. In onze groeiende club van ondernemende golfers staan ontspannen, ontmoeten en ondernemen centraal.

Onze leden vertegenwoordigen zo’n 370 MKB-bedrijven.

Als community zijn we méér dan een golfclub; we zoeken elkaar op en laten elkaars business groeien.

Als lid ervaar je de voordelen en kracht van golf. Bovendien brengt een lidmaatschap je nog veel meer dan dat! Zo hebben we een community app waarmee je makkelijk in contact komt met je medeleden en reserveer je ook nog eens voor onze events op de mooiste golfbanen.

Anders dan andere golf businessclubs richt Company Golf Club zich niet alleen op hele fanatieke golfers en op één golfbaan maar bieden we een oplossing voor ondernemers en ondernemende managers die zakelijk willen golfen op verschillende golfbanen.

Tijdens onze events hoef je je nergens druk om te maken, want wij regelen alles. Je bepaalt zelf naar welke events je gaat en waar je voor betaalt. Kom je niet dan betaal je ook niet voor dat event.

GOLF EVENTS

Als lid van The Company Golf Club ben je welkom op de netwerkevents die wij gedurende het hele jaar organiseren in vier verschillende regio’s. Ons netwerk bestaat volledig uit zakelijke beslissers en biedt daarom een waardevol klankbord voor het opdoen van nieuwe inzichten, samenwerkingen en relaties.

Golf is de veiligste, sportiefste én meest doelgerichte manier om je netwerk uit te breiden. Samen buiten zijn geeft positieve energie.

Hele dagen staren naar je beeldscherm afwisselen met echt contact, een groene, gezonde omgeving en minstens 10.000 broodnodige stappen op je stappenteller.

Creëer nu de voorwaarden waardoor het mogelijk wordt om te scoren. Kom golfen met Company Golf Club.

GEEN STANDAARD NETWERKORGANISATIE

Company Golf Club is geen standaard netwerkorganisatie om meerdere redenen. Ten eerste zijn we volledig open in wie er op onze events aanwezig zijn en kun je al van tevoren bekijken wie een mogelijk interessante gespreks- of golfpartner kan zijn. Hiermee is de kans op een succesvolle golfmiddag vele malen groter.

Ten tweede hebben wij onze lidmaatschappen scherp geprijsd, met de eenvoudige reden om je de vrijheid te geven om zelf te bepalen naar welke events je gaat. Je betaalt per bijgewoond event, dus als je niet gaat betaal je alleen de kosten voor je lidmaatschap en niet voor een bijeenkomst waar je niet bent geweest. Op deze manier ben je altijd flexibel en voel je je niet ‘verplicht’ om een event bij te wonen.

©2023 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account