Taking too long? Close loading screen.

GOLF IS DE VERBINDENDE FACTOR

The Company Golf Club is een golf & business community voor zowel beginnende als ervaren golfers. Iedere golfer weet dat een rondje golf ontspannen werkt en zorgt dat je gezamenlijk op één lijn komt. Door samen te spelen, te ervaren en kwetsbaar te zijn (je bent in de baan namelijk beiden geen professional, maar amateur) creëer je een ideale basis voor vertrouwen. Je professionele masker gaat af en je gaat met open vizier de sportieve strijd aan met de golfbaan en de verbinding met je medespelers.

Dát is de kracht van de golfsport!

GOLF EVENTS

Als lid van The Company Golf Club ben je welkom op de netwerkevents die wij gedurende het hele jaar organiseren in vier verschillende regio’s. Ons netwerk bestaat volledig uit zakelijke beslissers en biedt daarom een waardevol klankbord voor het opdoen van nieuwe inzichten, samenwerkingen en relaties.

GEEN STANDAARD NETWERKORGANISATIE

Company Golf Club is geen standaard netwerkorganisatie om meerdere redenen. Ten eerste zijn we volledig open in wie er op onze events aanwezig zijn en kun je al van tevoren bekijken wie een mogelijk interessante gespreks- of golfpartner kan zijn. Hiermee is de kans op een succesvolle golfmiddag vele malen groter.

Ten tweede hebben wij onze lidmaatschappen scherp geprijsd, met de eenvoudige reden om je de vrijheid te geven om zelf te bepalen naar welke events je gaat. Je betaalt per bijgewoond event, dus als je niet gaat betaal je alleen de kosten voor je lidmaatschap en niet voor een bijeenkomst waar je niet bent geweest. Op deze manier ben je altijd flexibel en voel je je niet ‘verplicht’ om een event bij te wonen.

©2022 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account