Taking too long? Close loading screen.

Best(s)e start van het golfseizoen 2018

Wil je een interessant netwerk van ondernemers ontmoeten, je relaties fêteren én genieten van golf in de regio Eindhoven?

We kunnen ons zomaar voorstellen dat je golfclubs 5 maanden onaangeroerd zijn gebleven.

Goed nieuws, we gaan weer wat voor je organiseren. Het is namelijk de allerhoogste tijd voor een nieuw business-seizoen. We trappen af op donderdag 9 mei met onze “Kick Off”  voor de regio Eindhoven op Best Golf.

We verwennen je na 9 holes golfen met een borrel en aansluitend walking dinner waar we o.a. Steak tartaar, tonijn tataki, gebakken gamba’s, sukade serveren en aftoppen met mascarpone.

Vind je het leuk om kennis te maken met (nieuwe) leden, 9 holes te golfen en lekker het weekend te starten met culinaire verwennerij door Restaurant Dimples? Schrijf je dan onderstaand in.

 

Over de baan:

Na bijna drie decennia vormt de golfbaan een natuurlijk geheel met de bomen, heesters, waterpartijen en bunkers. In het voorjaar bloeien de talloze rododendrons en in de herfst trekken de prachtige bomen in een tooi van oker, oranje en rood de aandacht. Ook in de winter is het, dankzij de dennen, altijd groen. Hierdoor is Best Golf een golfbaan voor alle vier de seizoenen.

 Kosten bedragen € 107,50 p.p. inclusief diner en dranken, exclusief BTW. Kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Wil je introducés meenemen? Geef dit dan aan bij je aanmelding en wij zorgen voor de rest!

Programma

Hoe zal de dag er uit gaan zien?

15.30: Ontvangst
16.00:
start 9 holes golf
18.15: Borrel en aansluitend walking dinner
20:30: einde avond

Wanneer

Het event Best(s)e start van het golfseizoen 2018 is op 9 mei 2019. Het programma start om 15:30 uur uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur uur.

Waar

Je vindt Best Golf op het volgende adres:

Golflaan 1
5683 RZ BEST

https://online.golfgamebook.com/leaderboard/2uo-jrgs?iframe=true

Meld je aan

Wil jij aanwezig zijn bij Best(s)e start van het golfseizoen 2018 van The Company Golf Club op 9 mei 2019? Meld je dan direct aan voor dit event!

Inschrijven events
Bezig met versturen

We maken het je makkelijk 🙂
Dit event eenvoudig vastleggen in je agenda.

©2019 The Company Golf Club | Golf & Business Community M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771

Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account