Taking too long? Close loading screen.

Top tracer event Tilburg 19 november

Wil je een interessant netwerk van ondernemers ontmoeten, je relaties fêteren én genieten van golf?

Pebble Beach

Pebble Beach ligt op het schiereiland van Monterey aan de Stille Oceaankust, ongeveer 200 km ten zuiden van San Francisco. Het Pebble Beach Resort heeft onder andere vier golfbanen, waarvan Pebble Beach Golf Links de beroemdste is. De baan is in 1919 ontworpen door Dougles Grant en Jack Neville, toenmalig amateurkampioen van Californië.

Ben je van de partij? Succes gegarandeerd.

We bieden volop kansen tot het UITBREIDEN VAN JE NETWERK én natuurlijk een goede reden voor de nodige ONTSPANNING in drukke tijden.

Kosten bedragen € 32,50 p.p. inclusief 18 holes toptracer golf, hapjes en drankjes, exclusief BTW. Kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Wil je introducés meenemen? Geef dit dan aan bij je aanmelding en wij zorgen voor de rest!

 

Wat is Toptracer?

Op veel toernooien van de Europese en PGA Tour, zelfs bij de Ryder Cup, zie je nadat de golfprofessional zijn bal heeft geslagen direct in beeld een lijn verschijnen die aangeeft waar de bal naartoe gaat en met welk effect er is geslagen. Dat doet Toptracer.

Toch is het tonen van dat streepje op televisie misschien wel het minst interessante kenmerk van het systeem. Toptracer is een combinatie van een trainingstool en een uitdagende videogame. Interactief, geschikt voor golfers van elk niveau en beschikbaar voor iedereen, ook in Nederland!

Programma

Hoe zal de dag er uit gaan zien?

18:30: Ontvangst + introductie Toptracer
19:00: Start golf
20.30: Borrel met hapjes
21.00: einde avond

Wanneer

Het event Top tracer event Tilburg 19 november is op 19 november 2020. Het programma start om 18:30 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Waar

Je vindt Prise d'eau Golf op het volgende adres:

Gilzerbaan 400
5032 VC Tilburg

 

Deze leden schreven zich al in!

Meld je aan

Wil jij aanwezig zijn bij Top tracer event Tilburg 19 november van The Company Golf Club op 19 november 2020? Meld je dan direct aan voor dit event!

Inschrijven events
Bezig met versturen

©2020 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account