Persoonlijke gegevens
Naam

Joost Verheijen

Voornaam

Joost

Achternaam

Verheijen

LinkedIN

https://www.linkedin.com/in/joostverheijen/

Waar ben je naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar bedrijven die samen met ons kunnen zorgen voor nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten. Daarbij kan alles breed worden ingezet.

Wij automatiseren en digitaliseren werkprocessen. Of anders gezegd als wij tijd kunnen besparen van medewerkers door het slimmer, sneller en schaalbaar maken van processen dan staan wij vooraan om dat te regelen.

Dat betekent ook dat we op veel processen inhaken, zoals verkoop & marketing, projectmanagement en voorraadbeheer. Hierin kun je gemakkelijk verschil maken tussen het proces en de inhoud. Wij zijn professionals in het doorvoeren van processen en zorgen dat medewerkers op een bepaalde manier gaan werken. De inhoud van de processen, daar zijn wij geen professionals in en zoeken altijd naar partners om eventueel de inhoud verder aan te vullen.

Tagwoorden

CRM, Project management, Z.kracht, Voorraadbeheer, Boekhouding, ERP, Administratie, Werkplekken, Thuiswerken, Proces management, automatisering, digitalisering, cloud oplossingen, applicatie koppelingen

Bedrijfsgegevens
Bedrijf

Z.kracht

Branche

Zakelijke dienstverlening

Functie

ERP implementaties

Website

zkracht.nl

Telefoonnummer

+31 13 24 00 041

Bedrijfs omschrijving

Voor het MKB structureren en digitaliseren wij hun werkprocessen. Z.kracht is dé implementatiepartner die werkprocessen slimmer, sneller en schaalbaar maakt. Met onze cloud-oplossingen, met een korte implementatietijd, zorgen wij voor een stapsgewijze digitalisering en automatisering van jouw werkprocessen.

Birdies

Current balance2
Rank
Rank: Ambassdor Ranking