Taking too long? Close loading screen.

Leon van Vive

Persoonlijke gegevens
Naam

Leon van Vive

Voornaam

Leon

Achternaam

van Vive

LinkedIN

https://nl.linkedin.com/in/leon-van-vive-b5b51313

Waar ben je naar op zoek?

Bedrijven die geschenken aanschaffen om weg te geven aan personeel en/of relaties. Naast de standaard geschenken ook opzoek naar unieke speciale geschenken voor bijzondere gelegenheden, zoals jubileum, afscheid, contractondertekening of awards.

Bedrijfsgegevens
Bedrijf

ViveleDon BV

Branche

relatiegeschenken

Functie

Directeur

Website

http://www.viveledon.nl

Bedrijfs omschrijving

Vindt u het leuk om een cadeau te krijgen? Vast wel. Dat geldt natuurlijk ook voor uw relaties en medewerkers. De mogelijkheden in de wereld van relatiegeschenken zijn eindeloos en het aanbod overweldigend. Dit maakt het kiezen van een passend geschenk lastig.

Het team van ViveleDon helpt u graag om een relatiegeschenk te vinden passend bij uw bedrijf, doelgroep, gelegenheid en vallend binnen uw budget. Wij kennen de markt, de trends en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Persoonlijk contact, goede service en een flinke dosis creativiteit daarmee onderscheiden wij ons.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend ons ideeënboek en/of inspiratieboek aan. Graag willen we u erop attenderen dat we naast kunstgeschenken en promotionele artikelen ook een grote showroom hebben waar u een kerstpakket kunt samenstellen of een eindejaarsgeschenk kunt kiezen.

Birdies

Current balance0
Rank
Rank: Leon van Vive

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account