Taking too long? Close loading screen.

Patrick Sprado

Persoonlijke gegevens
Naam

Patrick Sprado

Voornaam

Patrick

Achternaam

Sprado

LinkedIN

https://www.linkedin.com/in/patrick-sprado-a754b719/

Waar ben je naar op zoek?

Met mijn lidmaatschap hoop ik in contact te komen met bedrijven die aansluiten bij de waarden van oosix. Wij onderhouden graag een transparant, eerlijk en goed contact met onze relaties. Daarnaast verbind ik graag ondernemers binnen mijn netwerk.

Bedrijfsgegevens
Bedrijf

Oosix

Branche

Telefonie

Functie

Eigenaar

Website

oosix.nl

Telefoonnummer

06-50685545

Bedrijfs omschrijving

OOSIX biedt dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. Onze oplossing voor vaste telefonie is een compleet gehoste telefoondienst in de Cloud. Hierbij werken wij uitsluitend met de modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten.
Voor mobiele telefonie zijn wij dé telecompartner die er voor zorgt dat u optimaal bereikbaar blijft tegen zo laag mogelijke kosten. Wij zijn specialisten die continu de veranderende behoefte in combinatie met de juiste abonnementen en hardware voor u bewaken. Wij werken onafhankelijk van merken als KPN, T-mobile of Vodafone waardoor uw bedrijf het beste krijgt wat de markt te bieden heeft.
Verder bieden wij een compleet aanbod op het gebied van ICT. Van serverbeheer tot werkplekbeheer en van cloud diensten tot support en monitoring en data beveiliging.

Birdies

Current balance1
Rank
Rank: Patrick Sprado

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account