Taking too long? Close loading screen.

Perry Sprado

Persoonlijke gegevens
Naam

Perry Sprado

Voornaam

Perry

Achternaam

Sprado

LinkedIN

https://www.linkedin.com/in/perrysprado/

Waar ben je naar op zoek?

Dankzij de wederzijdse binding met golf misschien wel het aangaan van nieuwe zakelijke verbindingen.

Tagwoorden

Marketing, branding, communicatie, strategie, reclame campagnes, online, lead werving, lead nurtering, storytelling, content marketing

Bedrijfsgegevens
Bedrijf

Bureau Pieper

Branche

Zakelijke dienstverlening

Functie

Commercieel partner

Website

bureaupieper.nl

Telefoonnummer

06-50525572

Bedrijfs omschrijving

MARKETING IS EEN HOOFDZAAK

Bureau Pieper inspireert, creëert kansen en helpt ondernemers met het realiseren van hun (commerciële) doelstellingen. Marketing zien wij als hoofdzaak. Wij hanteren dan ook een integrale marketingaanpak. Zo werken wij aan een sterk merk én aan een sterk bedrijf, met professionele merk gedreven medewerkers.

Mensen denken niet alleen rationeel, maar nemen vooral emotioneel beslissingen. Wij combineren daarom creativiteit met kennis van de psychologie achter de interne en externe marketingcommunicatie. Alles wat wij doen sluit aan bij de rationele en emotionele beleving binnen het proces van de ‘customer journey’. Dat maakt ons bijzonder!

ANDERS KIJKEN ANDERS DOEN
Bureau Pieper is een bureau van uitersten. Wij werken aan abstracte concepten en concrete middelen. Wij combineren marketing zo nodig met transitiemanagement. Wij kijken goed naar wat uw klant werkelijk van u verwacht en hoe uw organisatie hier in communicatie, identiteit en cultuur maximaal bij kan aansluiten. Zodat u ook werkelijk bent wat u belooft. Zo leveren wij onze bijdrage aan de groei van uw organisatie in commercie en professionaliteit. Niet primair aan de hand van wat u doet of hoe u dat doet, maar vooral dankzij waarom u doet wat u doet. Dat is immers waarop u uw klanten boeit, inspireert en aan u verbindt.

Birdies

Current balance0
Rank
Rank: Perry Sprado

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account