Persoonlijke gegevens
Naam

Marcel Lehman

Voornaam

Marcel

Achternaam

Lehman

LinkedIN

https://www.linkedin.com/in/marcel-lehman-861648ab/

Waar ben je naar op zoek?

Mijn motivatie om lid te worden is dat ik net in deze nieuwe wereld ben begonnen en door de corona niet de gewenste start heb gehad. Ik hoop via deze weg een netwerk op te bouwen, en zo met opdrachtgevers in contact komen. Ik hoor graag of ik iets voor één van de leden kan bekekenen, mijn 30 jaar horeca ervaring heb ik genoeg relaties en kennis opgedaan.

Bedrijfsgegevens
Bedrijf

Pole Position

Branche

Zakelijk persoonsvervoer

Functie

Eigenaar

Bedrijfs omschrijving

Na 30 jaar horeca ervaring met onder andere twee horeca gelegenheden als eigenaar, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En startte ik als ZZP’er mijn eigen bedrijf Pol Position Service in het hogere segment van personenvervoer.
Uw privéchauffeur is DEKRA-D1 en CCV-D1 gecertificeerd voor directievervoer. Dit staat voor vertrouwen, discretie, kundigheid en professionaliteit in combinatie met een excellente beroepshouding. U kunt dan ook rekenen op een chauffeur met klasse. Een visitekaartje voor uzelf, of belangrijke gasten.
Het certificaat is dan ook internationaal geldig. Uw privéchauffeur kan u vervoeren naar elke gewenste locatie. Geen route is ons onbekend. Deze wordt zorgvuldig voorbereid om u veilig en snel op bestemming te krijgen

Birdies

Current balance1
Rank
Rank: Marcel Lehman