Taking too long? Close loading screen.

Strijd kan niet worden vermeden. Het kan slechts
worden uitgesteld in het voordeel van de ander.

Een Italiaans filosoof schreef het in de 16e eeuw, ik geloof dat dit exact weergeeft wat belangrijk is bij het bouwen aan en communiceren over een merk en organisatie. GaGa-Republic is mijn fullservice bureau voor communicatie & creatie met een sterke focus op de waarde en vorm van een merk. Samen met onze opdrachtgevers (lees: merken) richten ik mij op effectieve communicatie en onderscheidende communicatie effecten. Als project- of  als interim partner, maar altijd samen met opdrachtgever en gespecialiseerde toppers uit mijn netwerk.

Een spiegel voorhouden; wie durft?

Het is niet altijd eenvoudig om jezelf eens goed in de spiegel te bekijken. Laat staan anderen over jou hun mening te vragen of in te schatten hoe anderen jou zouden omschrijven. Dat geldt ook voor organisaties en hun producten, diensten, uitstraling, profilering in de markt en medewerkers. Alle onderdelen die onlosmakelijk gekoppeld zijn aan het merk.

Wie durft een kritische blik te werpen op zijn of haar eigen organisatie en uistraling? Soms hard, maar altijd eerlijk. Vanuit die gedachte spiegel ik opdrachtgevers om een eerlijk beeld vast te leggen over de organisatie, de marktpositie, de mensen en de actuele communicatiestijl. Op zoek naar een specifieke oplossing of ondersteuning bij een communicatievraagstuk, een salesmarketing uitdaging of het stroomlijnen van interne en externe communicatieprocessen? Ook dan wordt ik graag onderdeel van uw ambitie, organisatie..van uw merk.

‘Inhoud boven vorm’ is ons motto, ‘De strijd der Merken’ onze motivatie.

Bart Deckers- GaGa-Republic

Riedertuin 22
2993 XD BARENDRECHT (ZH)
Tel. +31 (06) – 247 454 83

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account