Taking too long? Close loading screen.

 

De Golf Business Card, hét nieuwe visitekaartje

De Golf Business Card® is een uniek, nieuw product voor de zakelijke golfer. Dit uitgekiende Nederlandse concept combineert de functionaliteit van een golfbaldoosje en het visitekaartje als een gepersonaliseerd luxe doosje.

“Het visitekaartje en de logoballen krijgen met de Golf Business Card® een heel andere, veel effectievere waarde”, vertelt Chef Blancke – bedenker van de Golf Business Card®. “In de zakelijke golfwereld geven we elkaar al jarenlang het traditionele visitekaartje met daarbij bedrukte logogolfballen in het gewone, standaard doosje van de leverancier. Dat kan doelmatiger, dacht ik, en zo ontstond de Golf Business Card®, een functioneel, gepersonaliseerd doosje.”

Goede feedback

“De eerste feedback op de Golf Business Card® is goed. Men ervaart het als een relatiegeschenk. Het stevige kartonnen doosje wordt afgewerkt met een mat of glanzend laminaat en heeft daardoor een luxe uitstraling”, zegt Blancke. “Ook vervaardigen we speciale houten displays met het logo van de golfclub waarin de doosjes van golfclubleden bij elkaar kunnen worden gezet. We hebben van diverse business clubs de eerste aanvragen voor de display al ontvangen.”

Passend marketinginstrument, breed inzetbaar

In de huidige wereld waarin de vraag naar personalisatie steeds groter wordt, is de Golf Business Card® een passend marketinginstrument met nieuwe, diverse mogelijkheden. Het product is heel breed, voor meerdere branches inzetbaar. De ruimte die het doosje biedt, kan worden gebruikt voor het promoten van bijna alle producten, diensten en acties als goede doelen. “Een goed voorbeeld is een dealer van een premium automerk. Hij heeft voor zijn verkopers gepersonaliseerde doosjes laten maken in zijn huisstijl en in diverse uitvoeringen van verschillende automodellen. Op die manier kan de verkoper altijd een eigen doosje meegeven van het type die past bij de klant. Ook bij golftoernooien zijn de doosjes een leuke en doelgerichte gadget. De gepersonaliseerde doosjes worden in de huisstijl van een klant/ club afgeleverd zodat alle deelnemers een uniek doosje ontvangen.”

Hoe werkt het?

Na ontvangst van een PDF van uw huidige visitekaartje(s), wordt de Golf Business Card® gratis opgemaakt. We verzorgen de complete productie en levering, van doosjes en eventueel displays. De doosjes kunnen worden afgeleverd in alfabetische of flight volgorde, afhankelijk van de wens van de klant.

De minimum afname voor een standaard Golf Business Card® is 100 stuks. Voor 100 stuks betaalt u (vanaf) € 125,00, inclusief opmaak, exclusief BTW en (bedrukte) golfballen. Wilt u meer informatie, bel of mail ons, we vertellen u graag over de uiteenlopende mogelijkheden van de Golf Business Card®, hét nieuwe visitekaartje voor de zakelijke golfer.

info@golfbusinesscard.nl

Chef Blancke

Telefoon 010 3070810 (bereikbaar ma t/m za tussen 09.00 – 22.00)

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account