Taking too long? Close loading screen.

De Batouwe partnerbaan nummer 11.

De Batouwe gaat samenwerking aan met The Company Golf Club. 

”We hebben een prachtige golfbaan midden in de Betuwe en zijn op zoek naar golfers die vanuit de drukke randstad binnen 45 minuten in alle rust hun golfrondjes willen spelen. We bieden gasten, naast 27 holes, ook nog eens volop oefenfaciliteiten. Ons clubhuis geeft mogelijkheden voor meetings maar het is natuurlijk ook prima toeven in ons restaurant of op het prachtige terras met uitzicht op de golfbaan.” zegt Gerrit van Solkema, manager van De Batouwe.

Ferry van Dongen; “Wij geloven in mensen die verbinden en kennis delen. Golf is een ideaal middel om mensen bij elkaar te brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar golfaccommodaties die onze leden goed kunnen faciliteren.

We kijken dan natuurlijk niet alleen naar de golfbaan maar ook naar horeca en natuurlijk geografische dekking. Met deze overeenkomst breiden we ons aantal partnerbanen uit naar 11.

We zien dat zakelijk golfen absolute meerwaarde heeft op het gebied van acquisitie en relatiebeheer en willen dit toegankelijker maken voor een groter publiek, zegt Ferry van Dongen, eigenaar van The Company Golf Club. “De golfbaan is een perfecte omgeving om te komen tot business maar je wordt niet zomaar even lid van een golfclub als je maar een paar keer per jaar golft. Door onze businesstour en onze interessante businesslidmaatschappen maken we dit wél bereikbaar.”

We zorgen actief voor verbinding tussen leden en bieden gelegenheid tot het opdoen van kennis door interessante sprekers tijdens onze evenementen. Belangrijk is dat deelnemers zich comfortabel voelen en we alle zorgen wegnemen. Gastvrijheid en ontspanning is de basis van ons succes.”

The Company Golf Club is niet verbonden aan één golfbaan, biedt zakelijke golfers speelmogelijkheden en organiseert bijeenkomsten op meerdere golfbanen in de regio’s Den Haag Rotterdam, Eindhoven, Breda en nu dus ook in midden Nederland.

Premium leden kunnen vanaf 15 mei reserveren op deze mooie Betuwse golfbaan.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account