Taking too long? Close loading screen.

Club Ambassador

Zoals je mogelijk weet telt The Company Golf Club inmiddels zo’n 300 leden/bedrijven. Hiermee zijn we veel golf businessclubs qua ledenaantallen gepasseerd en bieden we inmiddels een prachtig platform voor golfende ondernemers. Echter de ambitie is groter. Aan het einde van het jaar willen we het aantal leden hebben verdubbeld.

Ja je leest het goed verdubbeld.

Hiervoor is er  samen met een aantal mede-leden een idee gelanceerd dat we “Club Ambassador” noemen.

Wat is het idee?

We willen je vragen of je in je netwerk mensen kent die volgens jou voldoen aan de “kenmerken” om een potentieel lid te kunnen zijn. Mocht je mensen kennen, introduceer je hen en ze besluiten lid te worden, dan zullen we je als dank dit seizoen uitnodigen voor een zeer speciale middag/avond.

Het exclusieve Club Ambassador event.

Jouw voordeel is niet alleen een heel gaaf Club Ambasssador event maar het biedt je ook de mogelijkheid om je relaties al het moois van zakelijk golfen te laten ervaren. Daarnaast is het voor alle leden interessanter als het netwerk groter wordt en we elkaar op deze manier nog verder kunnen helpen.

Mocht je ons willen helpen en ken je mensen waarvoor een lidmaatschap toegevoegde waarde heeft kijk dan even hier. Zoals je daar kunt lezen bieden we ook direct meer golf plezier en voordeel voor jou aan.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account