Taking too long? Close loading screen.

Even voorstellen:

Het doet ons veel plezier te kunnen melden dat Edwin Bos lid is geworden van The Company Golf Club. Edwin is directeur/eigenaar van Promar Sales International uit Moordrecht.

Het bedrijf van Edwin is gespecialiseerd in promotionele artikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten. Voor de kerstpakketten is er een showroom te Moordrecht waar je zelf je eigen kerstpakket kunt samenstellen. Welk geschenk je ook kiest, je bent verzekerd van een kwalitatief, hoogwaardig, functioneel en/of decoratief geschenk, waarmee je je van anderen zult onderscheiden.

Ook ben je bij hem aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, een jubileum, een fusie of ondertekening van een contract of voor een speciale relatie. Hij zorgt ervoor dat zowel persoonlijke als gelegenheidsgebonden onvergetelijke herinneringen vorm krijgen in op maat gemaakte sieraden, penningen, awards, sculpturen of gebruiksvoorwerpen.

Wat de producten uniek maakt, is dat ze speciaal voor jou zijn ontworpen en vervaardigd, met vakmanschap en op ambachtelijke wijze. Promar Sales International staat voor een ongekend service niveau, uitstekende kwaliteit, maar bovenal een persoonlijke begeleiding.

Grote Esch 1195
Bedrijventerrein Gouwepark
2841 MJ Moordrecht

T: 0180- 318277

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account