Taking too long? Close loading screen.

Waarom wij geen branche exclusiviteit bieden.

Er wordt me weleens de vraag gesteld of we branche-exclusiviteit bieden in de regio’s waarin we actief zijn.

Samen ben je sterker dáár geloof ik in. En waarom zouden concurrerende bedrijven dan niet samen kunnen werken?

De afgelopen jaren heb ik een aantal mooie ontwikkelingen zien ontstaan waarbij het nieuwe bedrijf Cadeau Architecten BV het recentelijkste succes is van aangesloten leden van The Company Golf Club.

Promar Sales International en ViveleDon BV, beide specialisten op het gebied van geschenken, hebben elkaar vorig jaar tijdens een golfevent op de Rijswijkse Golfclub ontmoet en besloten om samen te gaan werken.

Edwin Bos en Leon van Vive hebben het afgelopen jaar samen geïnvesteerd in een nieuwe online tool waarbij je online kerstpakketten kunt samenstellen voor je medewerkers of collega’s.

Het is geweldig om te zien dat er samenwerkingen ontstaan tijdens onze evenementen. Het bevestigt de visie en geeft kracht om The Company Golf Club verder uit te bouwen.

 

Meer over dit initiatief:

www.kerstpakket.expert met een keuze uit meer dan 5000 artikelen, van 115 leveranciers is het maken van een kerstpakket een feest!!!

Nooit meer de deur uit om een kerstpakket uit te zoeken, vanaf 24 stuks kan je zelf online de pakketten op maat maken.

Tijdens het bestellen via de site www.kerstpakket.expert, krijg je direct een foto van de samenstelling van het kerstpakket getoond en de daarbij behorende prijzen. Ook de verpakking kun je online aangeven en binnen 15 minuten heb je je persoonlijke kerstpakket samengesteld. Makkelijker en sneller kan het bijna niet.

Oude tradities worden in een nieuw jasje gegoten en daar kunnen de leden van The Company Golf Club profiteren.

Bestel je kerstpakket via www.kerstpakket.expert en vul promocode in: TCGCkerst2018 en ontvang als lid 10% korting per samengesteld kerstpakket.

Heb je minder kerstpakketten nodig? Er is ook een collectie van 100 standaard pakketten die per stuk te bestellen zijn. Je zou ook een combinatie kunnen maken, dat je voor iedereen een eigen pakket kiest.

Deze kerstpakketten zijn helaas niet aan te passen, what you see is what you get!! Dus ook de kleinere bedrijven worden op deze manier bediend.

Naast de nieuwe online applicatie hebben beide bedrijven 2 grote showrooms gevuld met veel kerstpakketproducten, waar iedereen natuurlijk welkom is als je de artikelen in het echt wilt zien.

Meer informatie over leden Edwin Bos en Leon van Vive

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account