Taking too long? Close loading screen.

Komkommer Cup 2018

Speciaal voor onze leden organiseren we in juli en augustus The Company Golf Club Komkommer Cup.

Hoewel je de maanden juli en augustus mogelijk al hebt gepland voor een welverdiende vakantie is onze ervaring dat veel ondernemers een groot deel van deze maanden “gewoon” aan het werk zijn.

Speciaal voor deze groep hebben we wat leuks bedacht. Sportief samen komen, ontspannen en je golfende relaties ontmoeten.

Wat is het idee?

Als lid nodig je twee golfende en zakelijk ondernemende relaties uit die het leuk vinden om samen met jou en ondergetekende in Texas Scramble vorm het “Komkommercup baanrecord” scherp te stellen. Datum en tijd in overleg.

Wat doen we?

We spelen 9 holes op Rhoon Golfcenter, we tellen handicaps van deelnemers op en delen deze door 8. Dit is de flighthandicap. Het totaal aantal slagen dat we met z’n vieren, als team, maken verminderen we met de flighthandicap, dit maakt een netto (eind) score. Het team met de laagste netto score wint. (en daar hebben we natuurlijk een passende prijs voor.)

Na het spelen drinken we een biertje of een kop koffie (voor de vroege vogels die liever in de ochtend een rondje spelen). Natuurlijk bekijk ik na kennismaking met je gasten de mogelijkheden die het netwerk van The Company Golf Club voor hen te bieden heeft. Zo hebben we niet alleen een ontspannen moment samen maar mogelijk ook businesswise een succesvolle ontmoeting.

Kosten voor deelname bedragen per team van 3 spelers 60,00.
(inclusief greenfees en golfgoodies)

Vind je het leuk om mee te doen?

Ik speel in ieder team mee als 4e golfer.
Bel of mail me.

f.van.dongen@thecompanygolfclub.com – 073-2600169

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account