Taking too long? Close loading screen.

Kwestie van vertrouwen.

Kwestie van vertrouwen.

Vorige week werd ik gebeld door Kees van Dijk, eigenaar van DB Workwear. Hij wilde lid worden. Ik leerde Kees een jaar of drie geleden kennen tijdens een rondje golf op Rhoon. 

Ik zal eerlijk zijn; ik had na een lange radiostilte niet meer verwacht dat Kees ooit nog lid zou worden. Echter, zijn beslissing om NU een lidmaatschap af te sluiten, in de tijd dat golfbanen dicht zijn en er geen events kunnen worden gehouden heeft me zo’n goed gevoel gegeven.

Kees sprak hiermee, zonder dat hij het mogelijk wist, vertrouwen uit in de Company Golf Club. Een vertrouwen dat ik blijkbaar bij hem heb opgebouwd, ook in de tijden dat ik geen direct contact had. Hij sprak vertrouwen uit in de toekomst en in onze samenwerking.

Hij bevestigde naar mijn idee ook dat het verbonden willen zijn met mensen sterker wordt gevoeld op het moment dat er weinig tot geen fysieke verbinding mogelijk is.  

Zijn telefoontje gaf me energie, het was namelijk geen beste week na de berichtgeving dat golfbanen nog wel even gesloten zullen blijven. Ik heb nog zoveel plannen en wil nog zoveel mensen met elkaar verbinden en dat gaat nu niet, of anders dan ik zou willen.

Mijn drijfveren om de Company Golf Club op te richten en hiermee ondernemers te kunnen verbinden zitten blijkbaar zo gebakken in mijn systeem dat als dit niet gaat, er een gevoel van zingeving ontbreekt.

Natuurlijk kunnen we Zoomen, bellen of Facetimen, maar samen over de golfbaan wandelen, je goede slagen afwisselen met de aller slechtste én je ondertussen verdiepen in de ander zorgt toch voor een sterkere dynamiek weet ik uit ervaring.  

Het heeft me ook weer aan het denken gezet. Het maakt me enerzijds rustig en anderzijds schiet de energie daar waar naar het niet gaan kan.

Ik heb plannen uitgewerkt en me verdiept in nieuwe mogelijkheden. Nog sterker gekeken naar waar ik en mijn bedrijf echt voor staan. Concluderend denk ik dat de Company Golf Club er klaar voor is. Klaar voor een volgende fase in ons bestaan.

Zodra de golfbanen weer open kunnen en kleine events in een veilige setting mogelijk zijn, gaan we mooie dingen doen. We gaan sterker verbinden, gaan samen waardevolle momenten creëren en nog meer genieten van de mooie golfsport.  Hoe we dat gaan doen vertel ik begin mei. 

De pay off die we de afgelopen jaren in ons logo hebben vermeld is hierop aangepast. Met alle vertrouwen in de toekomst en voor minimaal de volgende 7 jaar. “Make good things happen”

Ferry van Dongen

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account