Taking too long? Close loading screen.

Meer resultaat halen uit je businesslidmaatschap.

 

Eén van de redenen om The Company Golf Club op te richten was dat ik zakelijk golf succesvoller wilde maken.

Het heeft me altijd verbaasd dat er ontzettend veel zakelijke bijeenkomsten op golfbanen werden georganiseerd waarbij succes eerder toeval was dan strategie. (Zowel voor de deelnemers als de organisatie.) Bijzonder, zeker als je bedenkt dat de dure tijd van een ondernemer waardevol moet worden ingericht.

Natuurlijk moet je dan afvragen waaraan je het succes afmeet. (ontspanning, leerfactor, klankbord, leads, netwerkuitbreiding, omzet)

Belangrijk is dan dat een deelnemer/lid voor zichzelf helder heeft wanneer een bijeenkomst of lidmaatschap succesvol is.

Vanaf begin dit jaar zijn we concreter gaan inventariseren wat het doel is van onze leden en waar we ze mee kunnen helpen.  Hiervoor hebben we een ledenportal laten bouwen waardoor ieder lid inzicht heeft wie er lid zijn en kan vinden wat hem of haar motiveert om lid te zijn.

Om leden nog concreter te kunnen helpen hebben we afgelopen week de volgende stap genomen. We wilden leden die zich inschrijven voor een event presenteren aan overige deelnemers, hen inzicht geven wie er ook komen en nog belangrijker laten zien wat deze mensen motiveert, wie ze zijn en wat ze doen.

Het doet me dan ook veel plezier dat we vanaf nu deze nieuwe toevoeging aan al onze evenementen kunnen koppelen en leden nog meer instrumenten tot succes kunnen aanbieden.

Wil je zien hoe het werkt? Meld je dan aan voor één van onze evenementen.  Dan zie je hoe makkelijk het gaat.

Heb je vragen? Laat het me weten.

Ferry

Ferry van Dongen, oprichter The Company Golf Club

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account