Taking too long? Close loading screen.

Nick Klaassen sluit zich aan als Authorised Partner. 

 

Zakelijk golfen kon én moest anders. Dat was in 2013 de motivatie om Company Golf Club op te richten. Met een bewezen trackrecord en ruim 350 aangesloten bedrijven was het tijd voor een volgende stap in onze ontwikkeling. Met trots kunnen we melden dat Nick Klaassen per 1 november aansluit als onze eerste “Authorised Partner” voor de regio Midden Brabant.

 

Verankering in de regio

Met 7 jaar ervaring op Prise d’eau Golf heeft Nick een prachtig netwerk dat hij verder gaat uitbreiden en sterker gaat verbinden. Door actief in de regio Midden Brabant aanwezig te zijn en meer golfevents aan te bieden gaan we onze huidige en toekomstige leden volop laten ervaren wat de kracht van zakelijk golfen anno 2020 is. Golf is op dit moment de veiligste, sportiefste én meest doelgerichte manier om je netwerk uit te breiden en daar willen we zoveel mogelijk zakelijke golfers van laten profiteren.

Over Company Golf Club

Company Golf Club biedt ondernemers, managers en beslissers een aantrekkelijke combinatie van golf én netwerken. In onze groeiende community van sportieve golfers staan ontspannen, ontmoeten en ondernemen centraal. Onze leden vertegenwoordigen zo’n 350 bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Meer informatie over regio Midden Brabant

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account