Taking too long? Close loading screen.

Oud stagiair Florian kampioen van Nederland.

Afgelopen zaterdag en zondag werden op Golfbaan de Stippelberg de landelijke NGF finales gespeeld. De beste amateurs van Nederland die in clubverband tegen elkaar strijden.

Het mag een fikse surprise worden genoemd. De golfers van de Rosendaelsche speelden voor het eerst in jaren weer in de hoogste klasse en pakten direct het landskampioenschap.

Het mannenteam van de Rosendaelsche speelde tien seizoenen achter elkaar in de eerste klasse, was een aantal keren dicht bij promotie, maar kon pas vorig jaar de sprong naar de hoofdklasse maken.

Met bijna dezelfde formatie stoom­de het team deze lente door naar de absolute top van Nederland.

Voor de Rosendaelsche is het de eerste landstitel sinds 1982. ‘Vorig jaar zijn we gepromoveerd naar de Hoofdklasse en nu winnen we meteen de titel, ongelooflijk’, sprak een blije captain Floris Veth. ‘We hebben een heel jong team met een gemiddelde leeftijd van rond de twintig en zijn nu al twee jaar ongeslagen in de competitie.’

In het team van De Rosendaelsche speelde oud stagiair Florian de Roos mee die met zijn 19 jaar één van de jonge talenten is. Natuurlijk volgden we ‘m afgelopen weekend live in de baan.

Florian won zijn beide foursomes (dubbels), pakte 2 heel belangrijke punten op zaterdagmiddag in zijn single (1 tegen 1) en was aan de leiding in zijn partij op zondagmiddag toen elders in de baan de beslissende 2 punten in de wacht werden gesleept door teamgenoot Liam ter Horst.

 

Een dag later klinkt alweer de schoolbel want de eind-examens roepen.
Het leven van een topsporter.

Petje af Florian!


Overige spelers van de Rosendaelsche:

Kiet van der Weele
Jorden Jurriëns
Liam ter Horst
Floris Veth
Daan Blom
Gijs Overdijk
Ché de Bake

De Blue dot golfhandschoenen om de handen van Florian de Roos – door ons – aan het team beschikbaar gesteld – maakte in de hoofdklasse direct het hoogst haalbare mee.  Getest en ruim geslaagd onder de beste golfers van Nederland. ðŸ‘

Meer informatie over de Blue dot golfhandschoen vind je hier.

Golf.nl volgde Houtrak – de tegenstander van de Rosendaelsche – op de laatste dag. Bekijk hieronder de video impressie.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account