Taking too long? Close loading screen.

Quick nieuwe partner

Quick biedt exclusief ledenvoordeel als nieuwe partner van The Company Golf Club.

Het legendarische merk Quick dat in 2001 nieuw leven werd ingeblazen door ondernemer Rini van Trigt zullen veel van ons nog kennen uit de tijd dat we zelf voetbalden. Inmiddels is Quick veel meer dan een leverancier van voetbalschoenen en ontwikkelt het naast casual kleding en schoenen ook de  Q-Golfwear kleding en schoenenlijn.

Niemand minder dan topgolfer Joost Luiten speelt inmiddels alweer voor het 2e seizoen op het allerhoogste niveau in de broeken en shirts met de opvallende Q!

Vanuit onze achterban kregen we diverse malen de vraag of er “Company Golf Club-kleding” besteld kon worden. Met deze vraag zijn we op zoek gegaan naar een passende leverancier.

We wilden echter meer dan alleen clubkleding leveren. Er moest naast de te bestellen kleding direct voordeel te behalen zijn voor onze leden.

Interessant aan het partnership met Quick is dat we het inkoopvoordeel bij onze leden leggen. Dit betekent dat leden van The Company Golf Club direct mee kunnen profiteren van onze overeenkomst.

Vanaf een oplage van 11 stuks ontvang je de voor ons geldende inkooptarieven. En die zijn interessant en ideaal als je voor je medewerkers of relaties op zoek bent naar sportieve kwaliteitskleding.

Heb je interesse? Bekijk de door ons geselecteerde Q-Golfwear artikelen in onze Company Golf Club catalogus via deze link.  Mochten we je dan verder kunnen helpen (ook voor bedrukking, borduring afwijkende kleuren en maten)

Stuur dan een bericht naar info@thecompanygolfclub.com of bel met 073-2600169.

The Company Golf Club clubkleding is vanaf 1 september te bestellen.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account