Taking too long? Close loading screen.

Nieuw lid,
Ronald Franken persoonlijk reisadviseur.

Als reisondernemer en persoonlijk reisadviseur kan Ronald Franken een ieder ontzorgen met alles wat met reizen en vakanties te maken heeft. Hij is al 28 jaar in de reiswereld werkzaam en zijn sporen verdiend op alle vlakken.  Iedereen gaat jaarlijks op vakantie maar je ziet tegenwoordig vaak door de bomen het bos niet meer. Ronald kan uitkomst bieden aan de mensen die hun vakantiewensen verwerkt willen hebben in een onafhankelijk en kosteloos reisvoorstel.

Een reis boeken is niet zo moeilijk, maar de gewenste reis boeken die aansluit op je wensen, budget en voorwaarden is wat anders.

Door het inkoopvoordeel dat Ronald wereldwijd heeft bij verschillende organisaties kan hij je als klant meer voordeel bieden dan je als individuele boeker kunt realiseren.

Ronald ontzorgt in alle facetten, zowel voor de individuele reizigers, groepen en bedrijven onder de voorwaarden van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Gespecialiseerd in golfreizen, rondreizen, actieve- en sportreizen, wintersport activiteiten en ideeën, safari’s, incentives en op maat vakanties wereldwijd.

Meer informatie:

Ronald Franken

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account