Taking too long? Close loading screen.

“The Mondial”

Oude wijn in nieuwe zakken?

Voor velen bekend als de golfbaan aan de snelweg ter hoogte van Houten met op de achtergrond Kasteel Heemstede. Jarenlang opererend als golfclub maar nu in nieuwe handen en met mooie nieuwe plannen. 

Dat golfen veel tijd kost is een feit. Dat golf daardoor moeilijk in te plannen is in drukke agenda’s is dan al snel de consequentie met minder spelen tot gevolg.

De mensen achter the Mondial hebben met oog voor golfers met beperkte tijd een concept ontwikkelt dat je mogelijkheden geeft om wel te spelen en te trainen.

Je kunt kiezen uit de 9 holes golfbaan of de 9 holes par 3 baan. En natuurlijk ook voor het  unieke 9 holes Short Game Center dat op dit moment wordt gerealiseerd.

Een half uurtje, een uurtje, twee uurtjes, je treft het allemaal op The Mondial.

Het clubhuis krijgt tot en met 18 maart een metamorfose en is dan klaar voor het nieuwe seizoen.

the Mondial of zoals het vroeger heette “Nieuwegeinse golfclub”  is een vriendelijke golfbaan waar je relaxed met je klanten een rondje kunt golfen. Toegankelijk, fijne sfeer en een heel enthousiast management-team die je graag een fijne ronde wil laten ervaren.

Aken en Keulen zijn ook niet op een dag gebouwd maar de ontwikkelingen die zich afgelopen maanden hebben voorgedaan zijn veelbelovend.

Met een nieuw greenkeepersteam dat bestaat uit mensen van de Oosthoek Groep (die o.a. ook Golfbaan Delfland en Golfclub Kleiburg in hun onderhoud voorzien) dat hard werkt aan kwaliteitsverbeteringen in de baan, een bevlogen Academy Director Gustavo Barrios Rivas en mede eigenaar en hospitality gedreven manager Hans Wognum kijken we vanuit The Company Golf Club uit naar de ontwikkelingen van deze golfaccommodatie.

boven: impressie  van nieuwe shortgame center ontworpen door architect Michiel van der Vaart. (o.a. De Stippelberg, De Haenen en Bentwoud)

Samen kennis en passie delen

Even alle zaken weer op een rijtje in jouw hoofd krijgen? Een ronde golf helpt je daarbij! En de ondernemer met wie je speelt eveneens. Laat The Mondial voor jouw belangrijke relaties zorgen.

Wil je zakelijk golfen in de regio Utrecht en bij voorkeur op the Mondial? Met het Premium Membersip kun je direct aan de slag klik hier  voor je starttijd en meer informatie.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account