Taking too long? Close loading screen.

Golfen en wijn zijn in onze ogen onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het doet ons dan ook veel plezier dat Eric Fossen van Domaer Wine Import lid is geworden van The Company Golf Club.

Eric is sinds kort golfer – en al vele jaren een fervent liefhebber – van wijnen en Oostenrijkse wijnen in het bijzonder. Hij was verbaasd hoe weinig restaurants in Nederland Oostenrijkse wijn op de kaart hadden staan. Alleen maar een Gruner Veltliner. Natuurlijk een heerlijke wijn, maar waarom niet een volle Chardonnay of een Sauvignon Blanc met dat kleine zuurtje.

Navraag bij de diverse restaurants leerde hem dat de Nederlander ook niet echt weet wat voor mooie wijnen er uit Oostenrijk komen. Onbekend maakt onbemind…

Ondanks veel inspanningen van anderen die ook hun hart hebben verloren aan de Oostenrijkse wijnen, is het nog steeds droevig gesteld met de Oostenrijkse wijnen in de gastronomie.

Domaer Wine is voortvarend aan de slag gegaan en heeft inmiddels bij diverse restaurants in Nederland al succes geboekt. Dat is nog maar het begin!

Hier meer informatie en de motivatie van Eric Fossen om lid te worden.

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account