BESTE BUSINESS BAAN 2019

Golfbaan
“Het Rijk van Nunspeet”

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is met 44% van de stemmen verkozen tot de Beste Business Baan van Nederland 2019. Het Rijk van Nunspeet bleef daarmee Golfbaan Bentwoud (34%) en Prise d’eau Golf (20%) voor.

Of je nu een vaste bezoeker van één golfbaan bent of liever op verschillende banen speelt, als zakelijke golfer heb je voorkeuren waar je met je klanten of prospects afspreekt voor een rondje golf.

Is het de goede keuken waar je voor kiest, de uitdagende baan, de snelheid van de greens of juist de gastvrijheid die je zwaarwegend vindt?

Het belangrijkst is dat de golfaccommodatie bij je past en je op je gemak bent als je er een rondje speelt of een grotere bijeenkomst organiseert. Daarnaast wil je goede afspraken kunnen maken waardoor je je 100% kunt focussen op je gasten. Je wilt je gasten namelijk een fijne en succesvolle dag kunnen garanderen.

Enkele honderden zakelijk golfers hebben de afgelopen 2 maanden hun stem uitgebracht via deze website.

Criteria:

Gastvrijheid
Pro-actieve houding van medewerkers en management
Vriendelijke baan layout en verzorgd onderhoud
Kwaliteit lunch en diner, baancatering, drank kaart, adequate bediening horeca.
Zakelijke faciliteiten (vergader- ontvangst- en presentatieruimtes)
Totale Prijs/kwaliteit verhouding.

Beoordelen van golfbanen 

The Company Golf Club en haar leden zijn zeker niet de enigen die een golfbaan beoordelen. O.a. Leadingcourses publiceert al jarenlang reviews van golfers.

Reden dat we een nieuwe verkiezing hebben uitgeschreven en zakelijke golfers in Nederland hebben gevraagd te stemmen, is dat we zien dat de zakelijke golfer anders kijkt naar een accommodatie dan iemand die als particulier voor een rondje golf naar een baan op zoek gaat.

 Wij hebben in 2019 samen met onze leden meer dan 40 golfbanen in Nederland bezocht en gespeeld. Op basis van onze ervaringen is een pre-selectie gemaakt van 9 golfbanen waar wij (erg) goede service en kwaliteit hebben ervaren. Uit die selectie hebben honderden zakelijke golfers hun favoriete golfbaan gekozen.

Over dit initiatief

Als frequente bezoekers van golfbanen bekijken zakelijke golfers golfaccommodaties vanuit een ander perspectief dan de ‘traditionele’ clubgolfer of ‘reguliere’ greenfeespeler.

We zien dat zakelijke golfers andere wensen en behoeften hebben als ze een golfbaan bezoeken. Naast gastvrijheid en prijs/kwaliteit die voor alle golfers van belang is, hecht de zakelijke golfer met name meer waarde aan ontzorging en zakelijke faciliteiten. Met andere woorden: Als er met een klant of meerdere klanten op een golfbaan wordt afgesproken kan er dan 100% gefocussed worden op eigen gasten of moet er zorgen worden gemaakt over hetgeen de golfbaan faciliteert? Kortom; Is alles professioneel geregeld en maak ik mijn (business)dag tot een succes.

Met het initiatief Beste Business Baan willen we golfbanen enthousiasmeren zich verder te ontwikkelen tot volwaardige businesslocaties waar het de zakelijke golfer aan niets ontbreekt. Het gemiddelde bestedingspatroon van de zakelijke golfer is nu eenmaal hoger dan de reguliere bezoeker maar daar verwacht hij/zij dan ook meer voor terug. Een mooie uitdaging om daar als management van een golfbaan meer focus op te leggen.

Ook komend jaar zullen we de verkiezing Beste Business Baan weer uitschrijven en zullen we op basis van het succes van dit jaar meer golfbanen in de gelegenheid stellen zich hiervoor op te geven.

Over de winnaar

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe.

Dankzij de ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van onze sfeervolle 27-holes bosbaan.

Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken uw golfronde op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat onze baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert. Per 1 januari groeide het ledenaantal met maar liefst met 200 leden en was het aantal leden dat stopte nog nooit zo laag.

Wil je op de hoogte bijven van andere activiteiten of nieuws ontvangen over de verkiezing Beste Business Baan 2020 meld je dan aan voor onze nieuws-updates.
We sturen je alleen relevant en bovenal leuk golfnieuws toe.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

©2023 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account