Taking too long? Close loading screen.

The Company Golf Club academy

Wat zijn jouw toekomstplannen?

kleine-lijn

Meld je aan!

Studentacademy
Bezig met versturen

STUDENTEN DIE ZICH HEBBEN AANGEMELD!

The Company Golf Academy brengt studenten en ondernemer samen. Veel studenten zijn nog niet zeker over de richting van hun loopbaancarrière. Bovendien is de kennis en visie van veel studenten ontoereikend. Er is meer mogelijk dan je denkt. De overstap van de veilige schoolomgeving naar de werkelijke zakenwereld is vaak groot. Om de stap kleiner te maken organiseer The Company Golf Academy netwerkevenementen voor studenten en professionele ondernemers, om zo de visie van beide groepen te verbreden.

Merijn Raaphorst

#merijnraaphorst #merijn #raaphorst #raaphorstmerijn

Entrepreneurship

Enkele maanden geleden, had ik nog geen enkele affiniteit met golf. Door medestudent Anton Eikelhof, ben ik terechtgekomen in de golfsport. Voorheen had ik nog nooit golf gespeeld, hooguit midgetgolf. Dit vond ik juist een leuke uitdaging. Intussen is mijn netwerk flink gegroeid. Ondernemers uit diverse sectoren, maken vanaf nu deel uit van mijn professionele netwerk.

Anton Eikelhof

Entrepreneurship

Ik vind netwerken ontzettend leuk! Ik ben terechtgekomen in de golfsport door mijn stage. Voorheen had ik nog nooit golf gespeeld. Momenteel haal ik hier allemaal voordelen uit, van zakelijke partners tot aan plezier. Ook ben ik regelmatig aan het golfen met de leden van The Company Golf Club en The Company Student Academy.

Bob Ölmez

Commerciële Economie

Ik had verwacht dat golf alleen maar voor de elitetak was. Dit had ik compleet verkeerd! Ik had mijn golfvaardigheidsbewijs niet, maar dat heb ik afgelopen week gehaald. Nu speel ik golf met meerdere medestudenten en spreken we allemaal ondernemers uit sectoren, waarin we voorheen nog geen contacten hadden. Het voordeel van The Company Student Academy is dat er op een speelse wijze gewerkt wordt aan de opbouw van een professioneel netwerk.

Kim Leimans

Bedrijskunde

Ook als vrouw kan je meedoen aan dit initiatief! Ik vind het leuk om golf te beoefenen, terwijl ik leer netwerken. Wanneer zien we jou in onze groep? Ik ben actief in regio Rotterdam!

Events The Company Golf Club

Onze partners

Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account