Taking too long? Close loading screen.

NGF theorie examen halen?

Vanuit je luie stoel, op je ipad, telefoon, laptop of pc.

 

Golf is een sport waarbij je je eigen scheidsrechter bent. Goede kennis van de belangrijkste golfregels is handig, maar als je begint is het vooral belangrijk dat je denkt aan veiligheid en aan regels die ervoor zorgen dat je op een fijne manier de baan in kunt.

Het (Online) golfregelexamen

Het golfregelexamen is een belangrijke stap richting het halen van ‘Handicap 54’ (vroeger GVB). Het golfregel examen doe je vóór of na het behalen van Golfbaanpermissie.

Tip! Maak je niet al te veel zorgen over het examen, want je kunt bij ons eenvoudig en zonder kosten herkansen. Het examen behandelt vooral veel voorkomende situaties in de baan. Eenmaal gehaald is het golfregelexamen onbeperkt geldig (ook als je besluit na een golfpauze van jaren weer te beginnen).

Geen examenstress. 

Regels en etiquette kon je al langer makkelijk online leren en oefenen. Company Golf Club biedt de mogelijkheid je examen ook online te doen. Gewoon vanaf je bank of aan je keukentafel.

Zonder zorgen examen doen.


Ben je klaar om examen te doen? Bestel dan het examen in onze webshop. Kosten bedragen slechts 27,00.

Je ontvangt na aankoop een een e-mail om een afspraak in te plannen wanneer je examen wilt doen. Dit kan op alle dagen van de week van 08:00 uur ‘s-ochtends tot 21:00 uur ‘s-avonds zodat je altijd een tijd vindt die je past.

100% slagings-garantie

In maximaal een uur ben je klaar. Haal je het de eerste keer niet? Geen probleem dan plannen we gewoon weer een nieuwe afspraak in, net zo lang tot je het wel haalt.

Daarna lekker de golfbaan op.

Je ontvangt na het behalen van je theorie-examen een door ons getekend certificaat dat je kunt tonen aan je golfprofessional of de golfschool waar je les hebt. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie, dit certificaat kun je op alle banen en golfscholen in Europa gebruiken.

Je hoeft dan alleen nog je baanpermissie te halen and up you go!

Meer kans op slagen?

Download hier gratis de meest gemaakte regelfouten.

Slechts op twee A4-tjes.

Downloaden golfregels examen
Bezig met versturen

Stichting The Company Golf Club is als club 767 aangesloten bij:

©2021 Company Golf Club | MAKe GOOD THINGS HAPPEN

M: info@thecompanygolfclub.com | T: 073-2600169 | KVK: 57323771
Test test test. Introtekst, log in, bekijk het laatste nieuws, etc.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account